מתכון של נועה

מתכון של נועה

איך לא? מתכון של פסטה…

את המתכון הזה נועה הכינה לי ולרוני, קצת אחרי שהכרנו, בחופשת בלידה של יובל.
זה מתכון של רוטב עגבניות שהעגבניות בו מוקפצות יחד עם יתר המרכיבים אבל לא הופכים אותן ממש לרוטב. ככה בדיוק נועה הסבירה לי תו"כ שהיא קצצה את העגבניות לחתיכות בגודל של סלט.

אני מקווה שאני זוכרת את כל הרכיבים 🙂

רכיבים:

5 עגבניות קצוצות
בזיליקום
שום – 2-3 שיניים קצוצות
פלפל חריף ירוק או אדום – חתיכה קטנה קצוצה, עפ"י הטעם
שמן זית
כפית סוכר
מלח
פלפל שחור
צנוברים
————————————-
פרמז'ן

שמים במחבת שמן זית ומוסיפים את כל המרכיבים מלבד הצנוברים והפרמז'ן.
מקפיצים יחד כ 5 דקות עד שמתקבל רוטב אבל עדיין העגבניות בחתיכות. מוסיפים את הצנוברים לעוד דקה ומורידים מהאש.
יוצקים את הרוטב על הפסטה המוכנה, מוסיפים קצת פרמז'ן ובתיאבון.